BEZÁR
MENÜ
HU
CÍM:
5465 CSERKESZŐLŐ, FÜRDŐ UTCA 27.
TELEFONSZÁM:
+36 56 320 034

Cserkeszőlői Gyógy- és Strandfürdő

Nyári kikapcsolódás akár télen is

A fürdő az év minden napján nyitva tart! Közvetlen átjárás biztosított a fedett, de nem zárt átjárónkon keresztül. (Szabad ég alatt is menni kell!) 

Cserkeszőlői Gyógy- és Strandfürdő
Cserkeszőlő a Tiszazug szívében található, Szegedtől mintegy 82, Kecskeméttől 42, a fővárostól pedig 127 kilométerre. A településre látogató vendégeket, nyaralókat Jász-Nagykun-Szolnok megye leggazdagabb természeti értékekkel rendelkező kistérsége várja, így a fürdő mellett rengeteg élményt és látnivalót biztosít számukra Cserkeszőlő és környéke. Persze a legtöbben mégis a 2.300 méter mélyről feltörő, mintegy 82 °C-os gyógyvíz miatt látogatnak el hozzánk.

A 2010-ben felújított és kibővített Gyógy- és Strandfürdő kiváló lehetőségeket kínál mind a gyógyulni, pihenni valamint a szórakozni vágyók számára.
Amennyiben ön a pihenni vágyó vendégek közé tartozik, akkor önnek bátran ajánljuk a több melegvizes medence valamelyikét, melyek lazításra, relaxálásra kiválóan alkalmasak.
Télen érkezne és el van keseredve, hogy így nem tudja kihasználni a strand nyújtotta lehetőségeket? Ne tegye! Ugyanis a Téli fürdőnek köszönhetően a gyógyvíz kellemes hatását vendégeink már nem csak nyaranta, hanem az év bármely időszakában élvezhetik!
Családdal, gyermekekkel érkezne hozzánk? Kiváló lehetőségeket biztosítunk önöknek a szórakozásra, kikapcsolódásra.
Gyermekeknek számára nagyon érdekes lehet a fürdő területén található ponyvacsúszva és óriáscsúszda egyaránt. Ezen kívül az élménymedence igazi gyermekparadicsom. Sodrófolyosó, óriáscsúszda, dögönyözők, légbefúvásos talpmasszírozó és pezsgőfürdő, valamint egy szabadtéri medence kiúszóval tartozik hozzá, melyben minden gyermek élvezettel fog lubickolni.

A belépőjegyet megváltó vendégek karszalagot kapnak, amely a megváltás napján többszöri belépésre jogosít. Több szolgáltatásukat szintén karszalaggal lehet igénybe venni, így pl. a finn szaunát, a ponyvacsúszdát, az óriáscsúszdát.

A fürdőben teljeskörűen felszerelt gyógyrészleg várja a gyógyulni vágyókat. 2010 őszén nyíló, új, 3 szintes fürdőkomplexum gyógy- és élményelemekkel (sodrófolyosó, csúszda, jacuzzik, valamint 3 db gyógyvizes medence, tanmedence, gyermekmedencék) áll a vendégek rendelkezésére.

  • Cím: H-5465, Cserkeszőlő
  • Telefon (TB ügyintézés ) : +36 56 568-466
  • Telefon: +36 56 568-465
  • E-mail:
  • Honlap »

Nézze meg galériánkat

Nézze meg videóinkat!
Akciós ajánlataink
Olvassa el értékeléseinket!
Keresse Munkatársainkat!
Kérjen ajánlatot!