BEZÁR
MENÜ
HU
CÍM:
5465 CSERKESZŐLŐ, FÜRDŐ UTCA 27.
TELEFONSZÁM:
+36 56 320 034
Kérje személyre szabott ajánlatunkat!
Tegye fel kérdését nekünk!
Aqua-Lux*** Wellness Hotel
Bemutatkozunk

Az Aqua-Lux*** Wellness Hotel Cserkeszőlőn, Jász-Nagykun-Szolnok megye déli részén, közvetlenül a Cserkeszőlői Gyógy- és Strandfürdő mellett található, mely a község legfőbb vonzereje.

További részletek

Szobák

Szállodánk 48 szobája közül mindenki megtalálhatja az igényeinek leginkább megfelelőt, hiszen változatos, színvonalas szobatípusokkal várjuk vendégeinket. Legyen szó családról, üzletemberről, egyedül vagy párral érkezőről a pihenés nálunk garantált.

Wellness

Pihenjen nálunk , és töltődjön fel az alföld méltán híres gyógyvízével, melyet egészítsen ki kényeztető wellness kezeléseinkkel, és akár egy pihentető hétvége alatt elfelejtheti a hétköznapok gondjait.

Étterem

Szállodánk étterme ( nyáron terasszal kiegészül) minden nap kiváló ízekkel, változatos borkínálattal, prémium pálinkákkal várja vendégeit. A magyaros, házias fogásoktól kedve, a mai modern táplálkozás igényeit kielégítő ételekig minden megtalálható az étlapunkon.

LUX Fagyizó

Szállodánk cukrászdája nem csak nyáron, hanem tavasztól őszig különleges gasztronómiai élményt nyújt vendégeinknek. Helyben előállított minőségi főzött fagylaltok, illetve minőségi sütemények kaphatóak. Kezdje a napot egy csésze forró, gőzölgő kávé mellől és a munka is könnyben fog indulni.

Cserkeszőlői

Gyógy- és Strandfürdő

Cserkeszőlő a Tiszazug szívében található, Szegedtől mintegy 82, Kecskeméttől 42, a fővárostól pedig 127 kilométerre. A településre látogató vendégeket, nyaralókat Jász-Nagykun-Szolnok megye leggazdagabb természeti értékekkel rendelkező kistérsége várja, így a fürdő mellett rengeteg élményt és látnivalót biztosít számukra Cserkeszőlő és környéke. Persze a legtöbben mégis a 2.300 méter mélyről feltörő, mintegy 82 °C-os gyógyvíz miatt látogatnak el hozzánk.